Psiholog Iasi, Care este legatura dintre furie si depresie?

 

Psiholog Iasi, Care este legatura dintre furie si depresie?

 

Persoanele care se confrunta cu probleme de furie constata uneori că problema principala este de fapt depresia. Cauza furiei poate fi adesea depresia.

Modul în care alegi să faci față emoțiilor negative este adesea determinat de o serie de factori, cum ar fi educația, evenimentele traumatizante sau pozitive din trecut, valorile, etc.

Multe persoane neaga sentimentele caracteristice depresiei, cum ar fi tristețea sau melancolia. Atunci când sunt neglijate, aceste sentimente pot conduce la stari de furie si reactii explozive.

Pentru a evita aceasta situatie, nu uitați să fiti mereu in contact cu trairile voastre interioare. Dacă puteți constientiza sentimentele negative înainte ca ele sa escaladeze, veti reusi sa va vindecati mult mai usor depresia.

 Depresia este frustrantă

A avea o boală mentală este, fără îndoială, frustrant.  Depresia poartă multe măști și, uneori, devine copleșitoare.

Mulți psihologi subliniază importanța somnului și a exercițiilor fizice  pentru a menține un corp și o minte sănătoasa, dar atunci când depresia apare, persoana in cauza nu se mai preocupa de aceste aspecte.

 

Apelați la un psiholog sau la un psihoterapeut bun din Iasi !

Dacă aveți nevoie de un psiholog sau de un psihoterapeut din Iasi, pentru a urma ședințe de psihoterapie sau consiliere psihologica, Cabinetul de Psihologie și Psihoterapie Simona Curelaru, Iasi, vă oferă susținere și îndrumare în rezolvarea problemelor cu care vă confruntați.