Psiholog Iasi

Psiholog Iasi – Simona Curelaru: Oferim suport psihologic pentru echilibrul tau psihoemotional

Bună ziua și bine ați venit la cabinetul nostru de psihologie din Iasi, unde ne dedicăm sănătății tale mentale. Suntem aici pentru a oferi sprijin și indrumare în fața provocărilor vieții, și pentru a vă ajuta să vă atingeți potențialul maxim.

Servicii oferite:
Consiliere individuala: Oferim ședințe individuale cu un psiholog experimentat, care vă va asculta cu atenție, vă va înțelege preocupările și vă va ghida în rezolvarea problemelor personale.
Terapie de cuplu: Pentru cei care se confruntă cu dificultăți în relații, oferim servicii de terapie de cuplu pentru a vă ajuta să comunicați mai eficient și să construiți relații sănătoase.
Consiliere pentru copii și adolescenti: Lucrăm cu copii și adolescenți pentru a aborda problemele specifice acestor grupe de vârstă, inclusiv anxietatea, depresia și problemele de comportament.
Consiliere de grup: Organizăm ședințe de consiliere de grup pentru a oferi un spațiu sigur, în care oamenii pot împărtăși experiențele și pot învăța unii de la alții sub îndrumarea unui psiholog.

Abordare profesionista:
Psihologii noștri adoptă o abordare holistică și personalizată pentru fiecare individ. Ne bazăm pe tehnici terapeutice variate, inclusiv terapie cognitiv-comportamentala, hipnoza, terapie centrata pe obiective si solutii, etc.. Scopul nostru este să vă sprijinim în dezvoltarea abilităților necesare pentru a gestiona stresul, anxietatea și alte provocări ale vieții.
Confidentialitate si respect:
La cabinetul nostru, respectăm cu strictețe confidențialitatea fiecărui client. Vă oferim un mediu sigur și deschis, în care vă puteți exprima liber, știind că informațiile dvs. sunt în siguranță.
Cum ne gasiti:
Adresa noastră este Policlinica Petru si Pavel, et2., cabinet 56, bd. Primaverii nr. 4, Iasi, iar numărul nostru de telefon este 0799882112. Vă rugăm să ne contactați pentru a programa o ședință și pentru a incepe împreună călătoria către o viață mai echilibrată și împlinită.