cat costa o sedinta la psiholog Iasi

Dacă sunteți interesat să consultați un psiholog în Iași, este important să știți că prețul unei sesiuni poate varia în funcție de mulți factori, cum ar fi experiența terapeutului, durata sesiunii și tipul de terapie pe care o căutați.

În general, costul unei sesiuni la un psiholog din Iași poate varia între 150 și 300 de lei. Totuși, este important să luați în considerare că unele clinici oferă reduceri pentru anumite categorii de clienți sau pentru pachete de mai multe ședințe.

Înainte de a alege un terapeut, este important să verificați experiența și calificările sale, precum și tipul de terapie pe care o oferă. Alegeți un psiholog cu care vă simțiți confortabil și cu care aveți o conexiune puternică pentru a asigura succesul terapiei.

În concluzie, costul unei sesiuni la un psiholog din Iași poate varia, dar alegerea unui terapeut cu experiență și calificări potrivite pentru nevoile dvs. este mai important decât costul. Contactați un psiholog Simona Curelaru din Iași pentru a afla mai multe informații despre costuri, și pentru a găsi terapia potrivită pentru dvs.