cabinete psihoterapie Iasi

Dacă sunteți în căutarea unui cabinet de psihoterapie în Iași, sunteți în locul potrivit. Cabinetul de psihoterapie Simona Curelaru este dedicat oferirii de servicii de înaltă calitate clienților noștri, oferind o gamă largă de terapii pentru o varietate de probleme de sănătate mintală.

Psiholog Simona Curelaru din Iasi utilizează abordări diferite, inclusiv terapie cognitiv-comportamentală, terapie de cuplu, terapie de grup și multe altele. Fiecare terapie este personalizată pentru a se potrivi nevoilor individuale ale fiecărui client, astfel încât să puteți fi sigur că veți primi o îngrijire atentă și individualizată.

În plus, cabinetul nostru oferă un mediu confortabil și sigur pentru clienți, creând un spațiu care să permită discuții deschise și oneste între terapeuți și pacienți. Înțelegem că să căutați ajutorul unui terapeut poate fi o experiență intimă și emoțională, așa că suntem aici pentru a vă sprijini și pentru a vă ajuta să depășiți orice obstacole.

Indiferent dacă sunteți în căutarea unei terapii scurte sau lungi, cabinetul nostru de psihoterapie din Iași vă poate ajuta să vă atingeți obiectivele de sănătate mintală. Contactați-ne astăzi pentru a programa o programare și pentru a începe călătoria spre o viață mai sănătoasă și mai fericită.