Psiholog Iasi, Simptomele ADHD la adulti

 

Psiholog Iasi, Simptomele ADHD la adulti

 

In randurile de mai jos se regasesc simptomele ADHD intalnite la persoanele adulte:

 

O incapacitate de organizare

Spre deosebire de copii, adulții trebuie să fie organizați în toate aspectele vietii. Adulților cu ADHD le este greu să-si organizeze finanțele, programul sau casa. Dacă intampinati probleme in a va organiza, acesta ar putea fi un simptom al ADHD-ului adult.

 

Concentrare slaba a atentiei

Fiecare dintre noi intampina dificultati de concentrare uneori. Cu toate acestea, dacă intampinati aceasta problema frecvent, este posibil sa suferiti de ADHD. Acest deficit atentional poate avea un impact semnificativ asupra vieții profesionale și personale.

 

Nu aveti rabdare sa-i ascultati pe ceilalti

S-a constatat că unele relații ale adulților suferă atunci când un individ are ADHD. De ce? Ei bine, s-a constatat că adulții cu ADHD nu au întotdeauna cele mai bune abilități de ascultare, mai ales datorită faptului că sunt distrași cu ușurință, și nu sunt capabili să se concentreze intr-o o conversație. Dacă aveți probleme în relațiile dvs. datorate incapacității dvs. de a asculta în mod corespunzător, este posibil sa suferiti de ADHD.

 

Neliniște sau incapacitate de relaxare

La indivizii mai tineri, ADHD-ul se caracterizeaza, printre altele, printr-o energie intensă. Din fericire, acest tip de energie începe să se estompeze pe măsură ce persoana avanseaza in varsta. Acestea fiind spuse, ADHD va fi mult mai greu de diagnosticat la adulti, deoarece acestia nu manifesta acest comportament hyperkinetic. Totusi, ei prezinta o stare de neliniște si o incapacitate de relaxare.

 

O incapacitate de finalizare a sarcinilor

Deși acest simptom se încadrează în incapacitatea de a se organiza în mod corespunzător, cauza acestei manifestari este adesea impulsivitatea și incapacitatea indivizilor de a-și prioritiza în mod corespunzător munca sau sarcinile zilnice. De multe ori vor finaliza sarcinile cu întârziere, ceea ce poate deveni o problemă majoră la locul de muncă.

 

Apelați la un psiholog sau la un psihoterapeut bun

Dacă aveți nevoie de un psiholog sau de un psihoterapeut din Iasi, pentru a urma ședințe de psihoterapie sau consiliere psihologica, Cabinetul de Psihologie și Psihoterapie Simona Curelaru, Iasi, vă oferă susținere și îndrumare în rezolvarea problemelor cu care vă confruntați.