Psiholog Iasi, Prieteniile din copilărie

 

 Psiholog Iasi, Prieteniile din copilărie

 

 

O prietenie din copilarie poate dura pentru totdeauna, la fel ca și orice relație. Dacă este posibil, este o idee bună să mențineți prieteniile din copilărie chiar și la vârsta adultă. De fapt, acești prieteni știu mai multe despre tine decât majoritatea oamenilor pe care îi vei întâlni vreodată în viața ta

De asemenea, ceea ce este frumos în legătură cu o prietenie din copilărie care durează până la maturitate este că, în ciuda tuturor relațiilor pe care le vei construe de-a lungul vieții, această prietenie a trecut testul timpului.

 Prietenii din copilarie sunt acei prieteni care vă vor plăcea chiar și atunci când sunteți dificili, și vă vor sprijini necondiționat. Ei sunt întotdeauna cinstiți cu voi, nu vă spun ceea ce doriți să auziți pentru că sună mai bine, ci părerea lor reală.

Iată partea trista a ecuației: uneori prietenii se distanțează pur și simplu. Interesele lor se schimbă, ei se maturează, se îndepărtează. Există o serie largă de motive pentru care prietenii nu mai vorbesc. Desigur, în unele cazuri, oamenii se schimbă în rău și este mai bine să te distanțezi de ei. De exemplu, dacă un prieten devine abuziv verbal, fizic sau emoțional, prietenia nu mai este sănătoasă.

Alte steaguri roșii care semnalează sfârșitul relației tale includ dorința de a ignora apelurile telefonice ale prietenului tău sau, în mod similar, căutarea unor scuze pentru a nu mai sta cu el. Dacă te simți ciudat în jurul prietenului tău, sau dacă prezența acestuia te face să te simți neliniștit, atunci acestea sunt indicii că prietenia nu mai este ceea ce fusese, și că este timpul să mergei mai departe.

Îți lipsește un prieten din copilărie? Îți lipsesc relațiile pe care le-ai avut când erai copil? Dacă simțiți că ați dori să vindecați rănile din sufletul dumneavoastră, nu ezitați să contactați un psiholog pentru a urma niște ședințe de psihoterapie.

 

Apelați la un psiholog sau la un psihoterapeut bun din Iasi !

Dacă aveți nevoie de un psiholog sau de un psihoterapeut din Iasi, pentru a urma ședințe de psihoterapie sau consiliere psihologica, Cabinetul de Psihologie și Psihoterapie Simona Curelaru, Iasi, vă oferă susținere și îndrumare în rezolvarea problemelor cu care vă confruntați.