PSIHOLOG IASI, OBIECTIVELE DE CARIERĂ

 

 

 

 PSIHOLOG IASI, OBIECTIVELE DE CARIERĂ

 

 

Gândește-te unde te afli acum și unde vrei să fii în cinci ani, zece, sau chiar douăzeci de ani. Esti pe o cale care te va ajuta sa ajungi acolo? Dacă nu, stabilirea obiectivelor potrivite este esențială.

Gândește-te la echilibru atunci când îți definești scopurile și ține cont de familia și prietenii tăi. Timpul petrecut cu ei este important pentru sănătatea și fericirea dvs. (și a lor). Nu-i sacrificați pe cei dragi pentru carieră. Este important să găsiți o modalitate de a obține echilibrul corect între tot ceea ce este important pentru dvs.

Cum setam corect obiectivele ?

Începeți cu elementele de bază atunci când încercați să definiți planurile și să vă stabiliți obiectivele. Gândește-te unde ești acum și unde vrei să ajungi. Cum anume ai putea face asta? Gândiți-vă la scopul final. Poate vrei să fii președinte al companiei. Poate doriți să vă începeți propria companie. Obiectivele dvs. sunt în întregime ale dvs., și numai dvs. puteți decide acest aspect.

Acum știi unde ești și încotro te îndrepți. Este timpul să setați obiective mai mici pentru a le atinge pe cele finale. În cât timp doriți să atingeți scopul final? Îndreptați-vă către direcția dorită, dar fiți realist. Dacă lucrați în prezent ca stagiar, ați putea deveni în cele din urmă președintele companiei, dar nu se poate întâmpla într-un timp scurt.

Deci, gândește-te la ceea ce trebuie să faci pentru a atinge obiectivul pe care l-ai setat pentru tine.  Scrieți obictivele și acționați pas cu pas în vederea atingerii lor.

Rețineți că trebuie să analizați oportunitățile de promovare, educație, formare, certificare, internship, construirea de relații și multe altele. Luați în considerare tot ceea ce va funcționa pentru a vă spori șansele să atingeți nivelul dorit. S-ar putea să fiți surprins de cât de mulți factori contribuie la atingerea obiectivului dorit. Desigur, este important să vă reamintiți constant obiectivele dvs.,  să vă gândiți la pașii pe care îi puteți face în direcția fiecărui obiectiv.

 

Apelați la un psiholog sau la un psihoterapeut bun din Iasi !

Dacă aveți nevoie de un psiholog sau de un psihoterapeut din Iasi, pentru a urma ședințe de psihoterapie sau consiliere psihologica, Cabinetul de Psihologie și Psihoterapie Simona Curelaru, Iasi, vă oferă susținere și îndrumare în rezolvarea problemelor cu care vă confruntați.