PSIHOLOG IASI, INTELEPCIUNEA

 

 

PSIHOLOG IASI, Intelepciunea

 

Învață să accepți situații care nu pot fi schimbate, și schimbă ce poate fi schimbat

A învăța să acceptăm situații care nu pot fi schimbate este una dintre cele mai grele aspecte ale vieții. Este important ca mintea să poată accepta lucrurile care nu pot fi schimbate. Îngrijorarea cu privire la lucrurile care nu pot fi controlate poate afecta în mod negativ bunăstarea generală.  În loc să vă concentrați asupra lucrurilor care nu pot fi controlate, este mai bine să vă concentrați asupra situațiilor care pot fi schimbate. Implementarea acestor schimbări vă va ajuta să redobândiți controlul vieții dvs și să deveniți mai adaptabil.

 

Învățați din greșelile și experiențele dvs.

Oamenii tind să se plângă și să se autocompătimească atunci când lucrurile nu merg bine. Acordând timp pentru a reflecta asupra experiențelor dvs. vă va ajuta să învățați din ele, și să nu faceți aceleași greșeli în viitor. Un alt mod de a dobândi înțelepciune este să cereți unei persoane în care aveți încredere să vă vorbească despre defectele dvs., și apoi să lucrați la cele pe care le puteți schimba.

Amintiți-vă că acel defect conduce în cele din urmă la succes

Eșecul este o experiență de învățare. De fiecare dată când încerci și eșuezi, înveți despre ce nu funcționează. În cele din urmă, veți afla de ce este nevoie pentru a reuși. Obstacolele din viață servesc unui scop, deoarece vă învață cum să rezolvați problemele și să găsiți o soluție. Înțelepciunea dobândită prin eșec este o condiție prealabilă pentru succes.

Oamenii de succes au o listă de calități care îi ajută să-și atingă obiectivele. Aceste calități includ:

Recunoștința

Iertarea

Stabilirea de obiective realiste și sănătoase

Învățarea continuă

Adaptabilitatea

Toate aceste calități au fost obținute prin eșecuri care, în cele din urmă, au avut drept rezultat succesul.

 

Apelați la un psiholog sau la un psihoterapeut bun din Iasi !

Dacă aveți nevoie de un psiholog sau de un psihoterapeut din Iasi, pentru a urma ședințe de psihoterapie sau consiliere psihologica, Cabinetul de Psihologie și Psihoterapie Simona Curelaru, Iasi, vă oferă susținere și îndrumare în rezolvarea problemelor cu care vă confruntați.