Psiholog Iasi, Cum sa oferim fericire

 

 

 

Psiholog Iasi, Cum sa oferim fericire

 

A-i face pe cei de lângă noi fericiți este un aspect important al vieții noastre, dar nu este  ușor de realizat.

Cum putem să-I facem pe cei dragi fericiți? Indiferent dacă doriți să vă înveseliți prietenii și familia sau dacă doriți să faceți pe cineva fericit într-o anumită situație, deoarece se simte supărat, este indicat să încercați o serie de metode diferite, și să aflați ce vi se potrivește cel mai bine  dvs., și celorlalte personae.

Comunicați cu ceilalți. Amintiți-vă de lucruri importante pentru ei, cum ar fi zilele de naștere a copiilor, evenimente special, și multe altele. Sunând, scriind un e-mail sau chiar trimițând un mesaj text, pentru a le spune că te gândești la ei în acele momente, îi poate face să se simtă protejați și mai puțin singuri.

Când persoanele dragi trec prin momente grele,  faptul că există cineva alături de ei, care le oferă sprijin, este foarte important. Poate că au nevoie de o îmbrățișare, sau doar de o persoană care să asculte. Gesturile simple sunt esențiale.

Există o mulțime de gesturi mărunte pe care le puteți face, care îi vor face pe cei dragi să se simtă  apreciați. Sigur, puteți cheltui foarte mulți bani pe cadouri dacă doriți, dar nu este o necesitate. Gestul este mult mai important decât obiectul în sine. Atenția dvs. va fi cel mai important cadou pe care îl puteți oferi celor dragi.

Fiți fericiți, astfel îi veți ajuta și pe ceilalți să se simtă astfel. Nu este întotdeauna ușor să te simți fericit, și de aceea e important să lucrezi cu tine cât poți. Fiți atenți la propriile dvs. nevoi, și lucrați în vederea implinirii lor. Obținerea unui ajutor profesional poate fi chiar necesară dacă vă aflați într-o situație dificilă.

Sunteti in cautarea unui psiholog din Iasi?

Dacă întâmpinați dificultăți în a trăi acest sentiment de fericire, apelați la un psiholog bun. Cabinetul de Psihologie și Psihoterapie Simona Curelaru, Iași, vă oferă sprijin și îndrumare în rezolvarea problemelor dvs..