Psiholog Iasi, Cum ne poate ajuta consilierea psihologica si psihoterapia?

 

 

Psiholog Iasi, Cum ne poate ajuta consilierea psihologica si psihoterapia?

 

 

Problemele psihice pot afecta pe oricare dintre noi. Dacă ai trecut prin probleme psihice, este foarte posibil ca viața ta să fie afectata, in toate aspectele. Indiferent dacă aveți de-a face cu depresie, anxietate  sau treceți printr-o perioada stresantă din viata, este important să apelati la un psiholog. Când încerci să iti rezolvi singur problemele, te privezi de ajutorul și sprijinul profesionist de care ai nevoie, pentru a depasi situatia dificila.

Există multe modalități prin care poți face față problemelor psihice si a te simți mai bine. Psihologii si psihoterapeutii sunt gata să vă ajute să faceți față problemelor din viața voastră. Psihologii au experiență și educație de specialitate si vă pot ajuta să faceți față problemelor cu care vă confruntați. Ei știu cât de greu este să te descurci cu probleme de anxietate sau depresie, și detin instrumente care te pot invata sa gestionezi aceste probleme.

Experiența unui psiholog clinician nu se limitează doar la anxietate și depresie. Te va ajuta în multiple moduri.

O altă opțiune este să apelati la un medic psihiatru pentru a obtine tratament medicamentos.

Cei care suferă de anxietate sunt adesea într-o stare aproape constantă de nervozitate și teamă. Un sentiment de pericol iminent poate pune stapanire pe tine din cauza unei tulburări de anxietate. Unele persoane suferă de atacuri de panica, care provoca simptome similare cu cele ale unui atac de cord.

Consilierea este o modalitate bună de ameliorare a simptomelor de anxietate. Psihoterapia si consilierea psihologica sunt adesea recomandate împreună cu un tratament medicamentos. Când veți apela la consiliere psihologica, vă veti simțiți mai bine din toate punctele de vedere. Psihologii detin cunostinte despre tehnici și mecanisme de coping, pe care le pot utiliza, pentru a vă ajuta să depasiti anxietatea.

Multe persoane care au apelat la consiliere psihologica si psihoterapie au declarat ca anxietatea s-a diminuat in timp. Simptomele de anxietate nu dispar întotdeauna în întregime, dar vor deveni mai ușor de gestionat. Psihologii sunt de mare ajutor pentru cei care suferă de anxietate, sau de alte tulburari mentale.

 

Apelați la un psiholog sau la un psihoterapeut bun

Dacă aveți nevoie de un psiholog sau de un psihoterapeut din Iasi, pentru a urma ședințe de psihoterapie sau consiliere psihologica, Cabinetul de Psihologie și Psihoterapie Simona Curelaru, Iasi, vă oferă susținere și îndrumare în rezolvarea problemelor cu care vă confruntați.