Psiholog Iasi, Care este lagatura dintre anxietate si starea de oboseala?

 

 

Psiholog Iasi, Care este lagatura dintre anxietate si starea de oboseala?

 

Dacă va simtiti anxiosi și obositi și vă întrebați cum să faceți față, nu sunteți singurii care treceti prin aceasta situatie. Aceasta este o luptă cu care se confruntă multi oameni și disponibilitatea dvs. de a aborda acest aspect este un prim pas. Există o serie de pași pe care îi puteți urma pentru a lupta împotriva anxietății și oboselii. Unele metode pot funcționa mai bine pentru unii decât pentru alții, dar puteti oricand apela la sfaturile unui psiholog.

Combinația de anxietate și oboseală se bazează pe o lipsă cronica de energie. Recâștigându-ți energia și puterea, poți combate anxietatea și oboseala, și vei deveni o versiune mai puternică a ta.

Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie mai întâi de un stil de viață sănătos. Acesta presupune să va hraniti sanatos, să va odihniti, și să va abțineti de la consumul de substante toxice, cum ar fi alcoolul și cofeina.

Recuperarea energiei nu se va întâmpla peste noapte. Vor fi provocări inevitabile și poate chiar neplăceri ocazionale. Cu toate acestea, dacă continuați și rămâneți hotărât să adoptati un stil de viata sanatos, veți obtine rezultatele dorite. Dacă apelati la un psiholog pentru a urma sedinte de psihoterapie, va va fi mai usor. Asta nu înseamnă că nu vă puteți recăpăta energia fără ajutorul unui psiholog, dar s-a dovedit că majoritatea oamenilor isi ating mai repede obiectivele cu ajutorul unui psiholog.

Apelati la un psiholog si participati la sedinte de psihoterapie

Chiar dacă îți îmbunătățești stilul de viață, revenirea la anxietate și oboseală extremă este posibila. Chiar și în ziua de azi, există încă multe persoane care au rezerve cu privire la întâlnirea cu un psiholog.

Uneori, oamenii se îngrijorează că sunt judecați sau de psiholog. Este firesc sa te simți nesigur in legatura cu intalnirea cu un psiholog, dar este important să ții minte și scopul consilierii și psihoterapiei.

Rolul unui psiholog este sa te ajute. Pentru ca un psiholog să își facă treaba în mod corespunzător, va avea nevoie de transparență completă din partea ta. Aceasta înseamnă să fii deschis și sincer, chiar și atunci când vine vorba de chestiuni care nu sunt cel mai confortabil de discutat.

 

Sunteti in cautarea unui psiholog din Iasi? Apelați la un psiholog din Iasi!

Dacă sunteți în căutarea unui psiholog din Iasi , Cabinetul de Psihologie și Psihoterapie Simona Curelaru, Iasi, vă oferă susținere și îndrumare în rezolvarea problemelor cu care vă confruntați.