Psiholog Iasi, Ce este bullying-ul?

 

 

 Psiholog Iasi, Ce este bullying-ul?

 

Iată câteva metode care au funcționat în trecut pentru victimele agresiunii:

 

Rezolvarea problemei pe cont propriu

Puteți alege să ignorați agresorul sau să discutați cu el pentru a rezolva situația. Mergeți înainte, înconjurați-vă de oameni pozitivi, care nu se angajează în bârfe. Dacă prietenii tăi te fac să te simți inconfortabil, atunci probabil că nu sunt prieteni buni.

 

Vorbește despre agresiunea suferită, apară-te.

Adresați-vă unui profesor sau unui consilier. Deschideți-vă părinților și prietenilor dvs. despre ceea ce trăiți, și solicitați sprijin și sfaturi.

 

Mențineți o atitudine pozitivă.

Implicați-vă mai mult în activitățile școlare și bucurați-vă de interesele și hobby-urile voastre. Nu lăsați agresorii să vă afecteze calitatea vieții. Tu esti tu, un individ, si nu conteaza ce spune altcineva, dacă te place sau nu.

 

Implicați școala:

Dacă ați încercat totul și pur și simplu nu puteți opri agresorul, atunci este timpul să implicați școala. Dacă știți de alți copii care sunt hărțuiți de aceleași persoane, mergeți cu toții la biroul directorului.

Dacă sunteți victima bullying-ului și aveți dificultăți în a face față, vă recomandăm să contactați un psiholog bun.

 

Apelați la un psiholog sau la un psihoterapeut bun

Dacă aveți nevoie de un psiholog sau de un psihoterapeut din Iasi, pentru a urma ședințe de psihoterapie sau consiliere psihologica, Cabinetul de Psihologie și Psihoterapie Simona Curelaru, Iasi, vă oferă susținere și îndrumare în rezolvarea problemelor cu care vă confruntați.