Psiholog Iasi, Modalitati de imbunatatire a imaginii de sine

 

Psiholog Iasi, Modalitati de imbunatatire a imaginii de sine

 

Exista modalitati de a va percepe intr-un mod pozitiv. Există anumite metode pe care le puteți aplica, si care vă vor ajuta să vă schimbați modul de gândire. Acestea includ:

 

1) Fiti recunoscatori

Recunoștința este un instrument puternic pe care îl ai în arsenalul tău. Studiile arată că identificarea constantă a lucrurilor din viața ta (sau în tine însuți) pentru care ești recunoscător reduce sentimentele de depresie, anxietate, frustrare și ajută la cultivarea sentimentelor de pace și mulțumire. Chiar și doar exprimarea recunoștinței pentru o floare frumoasă pe care ai văzut-o pe drumul catre locul de muncă, poate să îți schimbe gândirea.

 

2) Ai grija de tine

Grija fata de tine este foarte importanta. Este necesar sa iti faci timp pentru a practica activitatile preferate.

 

3) Defineste-ti obiectivele si fa demersuri constante pentru a le atinge

A lucra în direcția obiectivelor tale nu trebuie sa te epuizeze. Este suficient să faci un pas către obiectivele tale în fiecare zi. Chiar și realizările mici sunt importante, și vă pot ajuta să va atingeti obiectivele majore.

 

4) Cereti ajutorul unui psiholog

Deși cresterea stimei de sine poate fi realizata de unul singur, uneori, ai nevoie de ajutorul unui psiholog. În aceste cazuri, întâlnirea cu un psiholog vă poate ajuta să creați o relatie sănătoasă cu sine. Un psiholog vă va ajuta, de asemenea, să identificați cauzele care stau la baza imaginii negative de sine.

 

Sunteti in cautarea unui psiholog din Iasi? Apelați la un psiholog din Iasi!

Dacă sunteți în căutarea unui psiholog din Iasi , Cabinetul de Psihologie și Psihoterapie Simona Curelaru, Iasi, vă oferă susținere și îndrumare în rezolvarea problemelor cu care vă confruntați.