Psiholog Iasi, Invatati sa va iubiti corpul

 

 

Psiholog Iasi, Invatati sa va iubiti corpul

 

Cu toții  imbatranim. Uneori vedem o celebritate care are aceeași vârstă ca noi și ne simtim inferiori. Cum poate avea atât de puține riduri? Ei bine, trebuie să vă amintiți că celebritățile au o echipă de oameni care lucrează în fiecare zi pentru a se asigura că acestea arata perfect in fata camerelor de filmat. Aspectul lor natural este ascuns sub kilograme de machiaj.

În al doilea rând, a arata bine este jobul lor. In fiecare zi urmeaza tratamente de înfrumusețare. În plus, aceștia au banii pentru a apela la cele mai noi și mai costisitoare produse, precum si la chirurgie plastica, pentru a arata mai tineri. Realitatea este ca nimeni nu este imun de îmbătrânire.

Concentrează-te asupra acelor aspecte din viața ta care te fac fericit. Chiar daca nu aratati perfect dupa o sarcină, sunteti mama unui copil minunat, care vă face viața mai bună, si fara de care nu ati putea trai. După ce începeți să vedeți partea pozitivă a lucrurilor, veti constata că îmbătrânirea este un fenomen firesc.

Te lupți adesea cu percepția ta despre aspectul tău fizic? Apeleaza la un psiholog. Un psiholog te va ajuta să îți depășești complexele și să te iubești pe tine însuți.

 

Sunteti in cautarea unui psiholog din Iasi? Apelați la un psiholog din Iasi!

Dacă sunteți în căutarea unui psiholog din Iasi , Cabinetul de Psihologie și Psihoterapie Simona Curelaru, Iasi, vă oferă susținere și îndrumare în rezolvarea problemelor cu care vă confruntați.