Psiholog Iasi, Cum să fii fericit: Recomandări de carti care te pot ajuta

 

Psiholog Iasi, Cum să fii fericit: Recomandări de carti care te pot ajuta

 

Fericirea este o alegere, mu vine de la sine. Desi mulți oameni cred că circumstanțele și situația de viață influenteaza nivelul lor de fericire, este posibil să fii fericit, indiferent de circumstanțele in care te afli.

Una dintre cheile fericirii este să înveți continuu, toata viata. Este important să te educi pe acest subiect, dacă ești interesat să înveți cum să fii fericit. Următoarele cărți te pot ajuta sa-ti atingi obiectivul de a fi fericit.

 

“Înveți trăind” de Eleanor Roosevelt

Această carte este plină de înțelepciune si te va ajuta să trăiești o viață mai bună. Autoarea considera fericirea ca fiind launtrica. Unele dintre celelalte subiecte abordate în carte includ:

Frica - marele dușman

Arta dificilă a maturității

Reajustarea este nesfârșită

Invata sa fii util

 

“Câmpul de luptă al minții” de Joyce Meyer

Întrucât fericirea nu provine din circumstanțele sau situațiile de viata, trebuie să învățăm cum să ne controlăm gândurile și să găsim fericirea. Deși fericirea in sine nu este punctul central al acestei cărți, principiile predate în cadrul acesteia sunt importante pentru a obține controlul asupra gândurilor tale, pentru a găsi fericirea.

 

“Fericire autentică” de Martin Seligman

Această carte este un bestseller și a provocat revoluția mișcării psihologice pozitive. Aceasta carte descrie diferența dintre fericire și plăcere și le definește pe fiecare. De asemenea, explica modul în care fericirea se bazează pe aspecte aflate sub controlul tău, cum ar fi concentrarea pe punctele tale forte, în loc de defecte. Daca citiți cartea, veți învăța cum să vă constientizati calitatile și apoi să vă bazați pe ele, pentru a găsi fericirea adevărată.

 

“Cum să ierti”  de June Hunt

Deși această carte nu este despre fericire, ea abordează un concept important de care vei avea nevoie în viața, pentru a fi cu adevărat fericit. Iertarea poate fi dificila, și, de asemenea, incapacitatea de a ierta, te poate impiedica să fii fericit. Când nu putem ierta, devenim din ce în ce mai tristi și nefericiți. Iertarea este una dintre cheile fericirii.

 

Sunteti in cautarea unui psiholog din Iasi? Apelați la un psiholog din Iasi!

Dacă sunteți în căutarea unui psiholog din Iasi , Cabinetul de Psihologie și Psihoterapie Simona Curelaru, Iasi, vă oferă susținere și îndrumare în rezolvarea problemelor cu care vă confruntați.